Express Duet: a 2-in-1 Collection

Express Duet: a 2-in-1 Collection

$6.99

 Bailey Brown has just lost her job, her birthright, and her fiancé. Loaded with enough insecurities to fill a suitcase, she prays for God to show her the way and then hits the road feeling like the ultimate loser.Exit 477: Washout Express. The roadside sign taunts Bailey. Is God confirming she’s expressly washed-up? Or does He have something better for her waiting at the end of the exit ramp?

 Scott West is about to marry the woman of his dreams, but when delayed grief and a life-or-death event jeopardizes their relationship, Scott is forced to ask himself what kind of man he really is. Can he own up to the truth and risk losing the love of his life? And if he does come clean, will it be enough for Bailey? Discover the power of hope, forgiveness, and love in Wedding Express.


Please Choose:

Download



Add to Cart:

 Bailey Brown has just lost her job, her birthright, and her fiancé. Loaded with enough insecurities to fill a suitcase, she prays for God to show her the way and then hits the road feeling like the ultimate loser.Exit 477: Washout Express. The roadside sign taunts Bailey. Is God confirming she’s expressly washed-up? Or does He have something better for her waiting at the end of the exit ramp?

 Scott West is about to marry the woman of his dreams, but when delayed grief and a life-or-death event jeopardizes their relationship, Scott is forced to ask himself what kind of man he really is. Can he own up to the truth and risk losing the love of his life? And if he does come clean, will it be enough for Bailey? Discover the power of hope, forgiveness, and love in Wedding Express.

 


 

Discussion Questions



Question 1: What role does Bailey's Grandmother play in her life?



Answer 1: Bailey's Gran was her solid rock, her advisor and mentor.



Question 2: Bailey appears on the Exit 477 scene vulnerable and clueless about her future. Why does the community there embrace her as one of their own?



Answer 2: Both deceased, but Scott's parents instilled in him and all those they helped to reach out to others. They were fulfilling the older Wests' legacy.



Question 3: Darryl Graham is an unlikeable character. What is his most unsavory quality?



Answer 3: Darryl's superior attitude toward everyone makes him unlikeable and a perfect villian.



Question 4: Bailey turns down Scott's first proposal. Why is this a good thing?



Answer 4: Bailey felt Scott wanted her just for her work ethic. It is a good thing because she was coming into her own as a woman of God, and chose not to settle for less than what she deserved.



Question 5: Scott's father has difficulty communicating, yet his mind is still sharp. What seems to be his source of strength?



Answer 5: Paul's (Peep's) treks to the prayer garden shows his faith is what kept him going.



Question 6: Scott's irritated behavior effects all his family and friends. Instead of becoming offended, how do Toppy, Liz, and Tracy handle his sometimes unkind behavior?



Answer 6: Toppy, Liz and Tracy deal with Scott lovingly, but firmly. Toppy tells Scott the truth about his behavior in love.



Question 7: Phoebe Waverly shows up at the West House Diner. Do you think Bailey's treatment of her formal rival indicates a change of heart?



Answer 7: Bailey suffers a momentary pinch of jealousy, but remembers her victory and has compassion on Phoebe and tries to help her.



Question 8: Phoebe thought Bailey's cross necklace made Bailey happy. What things do people hold on to that gives them a false sense of safety and well-being?



Answer 8: People use all manner of symbols and good luck charms for a sense of security, and thought patterns as well.



Question 9: Bailey's forgeiveness and acceptance toward Phoebe opened a truth door for her. Does unforgiveness bind both the offender and the offended?



Answer 9 Yes. Forgiveness often does more for the offended than the offender.



Question 10: Through the love, patience, and good counsel of his friends and family, Scott finally deals with his fears. How can letting go be thie ultimate healing?



Answer 10: Truly letting God have all our hurts and concerns is the beginning of healing.


Write Review

Please tell us what you think and share your opinions with others. Be sure to focus your comments on the product.

NOTE: HTML tags are not allowed.
reset password

Create a Customer Profile with Pelican Book Group which allows you to shop faster, track the status of your current orders, review your previous orders and take advantage of our other member's benefits.

Sign Up
Your Shopping Cart is empty.